1. JĘCZMIEŃ |
25,00% |
2. PSZENICA |
37,00% |
3. OWIES |
10,00% |
4. KUKURYDZA |
10,00% |
5. RABBIT (Granulat) |
6,00% |
6. SŁONECZNIK CZARNY DROBNY |
2,00% |
8.SŁONECZNIK PASKOWANY DROBNY |
1,00% |
9. NASIONA KROKOSZU BARWIERSKIEGO |
0,50% |
10. SIEMIĘ LNIANE |
1,00% |
11. MARCHEW SUSZONA |
1,00% |
12. PESTKA DYNI |
0,50% |
13. WYKA |
0,50% |
14. RODZYNKI |
0,50% |
15. ŁUBIN |
2,00% |
16. EXTRUDY KUKURYDZIANE |
1,00% |
17. PELUSZKA |
1,00% |
21. CHLEB ŚWIETOJAŃSKI |
0,50% |
22. PŁATKI KUKURYDZIANE |
0,50% |
1. PSZENICA |
41,00% |
2. PROSO ŻÓŁTE |
6,00% |
3. KUKURYDZA |
17,00% |
4. OWIES |
4,00% |
5. GROCH ŻÓŁTY |
4,00% |
6. SŁONECZNIK CZARNY DROBNY |
1,50% |
7.SŁONECZNIK PASKOWANY DROBNY |
1,00% |
8. NASIONA KROKOSZU BARWIERSKIEGO |
1,00% |
9. PELUSZKA |
1,00% |
10. SIEMIE LNIANE |
0,50% |
11. BOBIK |
0,50% |
12. WYKA |
0,50% |
13. GRYKA |
0,50% |
14. SORGO CZERWONE |
0,50% |
15. MARCHEW SUSZONA |
0,50% |
16. EXTRUDY KUKURYDZIANE |
2,00% |
17. RABBIT (GRANULAT) |
9,00% |
18. OWIES OBŁUSKANY |
6,00% |
19. CHLEB ŚWIETOJAŃSKI |
1,00% |
20. PŁATKI KUKURYDZIANE |
1,00% |
1. PSZENICA |
30,00% |
2. KUKURYDZA |
14,00% |
3.OWIES |
19,00% |
4. OWIES ŁUSKANY |
6,00% |
5. JĘCZMIEŃ |
8,00% |
6. GRYKA |
2,40% |
7.SORGO CZERWONE |
1,00% |
8. GROCH ŻÓŁTY |
2,00% |
9. RABBIT (GRANULAT) |
5,00% |
10.SŁONECZNIK CZARNY |
2,40% |
11. SIEMIE LNIANE |
2,00% |
12. KARDI |
1,00% |
13. KONOPIE |
1,00% |
14. RODZYNKI |
0,40% |
15. BURAK SUSZ |
0,60% |
16. MARCHEW SUSZONA |
0,60% |
17. PASTERNAK SUSZ |
0,60% |
22. PŁATKI KUKURYDZIANE |
2,50% |
23. EXTRUDY KUKURYDZIANE |
1,50% |
1. KUKURYDZA |
13,50% |
2. PSZENICA |
30,00% |
3. JĘCZMIEŃ |
10,00% |
4. OWIES |
5,00% |
5. GROCH ŻÓŁTY |
2,00% |
6. PELUSZKA |
2,00% |
7.SŁONECZNIK PASIAK |
2,00% |
8. PROSO ŻÓŁTE |
15,00% |
9. SORGO BIAŁE |
2,00% |
10. SIEMIE LNIANE |
2,00% |
11. DYNIA |
1,00% |
12. RZEPAK |
2,00% |
13. RABBIT (GRANULAT) |
10,00% |
14. SŁONECZNIK CZARNY |
1,00% |
15. SORGO CZERWONE |
1,00% |
16. EXTRUDY KUKURYDZIANE |
1,50% |
1. KUKURYDZA ŁAMANA |
12,00% |
2. PSZENICA |
24,00% |
3. JĘCZMIEŃ |
8,00% |
4. OWIES |
8,00% |
5. GROCH ŻÓŁTY |
5,00% |
6. SORGO CZERWONE |
2,00% |
7.SŁONECZNIK PASIAK |
3,00% |
8. SŁONECZNIK CZARNY |
2,00% |
9. PROSO ŻÓŁTE |
9,00% |
10.GRYKA |
3,00% |
11. SIEMIE LNIANE |
2,00% |
12. EXTRUDY KUKURYDZIANE |
2,00% |
13. KARDI |
1,00% |
14 RABBIT (GRANULAT WZROSTOWY) |
14,50% |
15. SORGO BIAŁE |
2,50% |
16. RZEPAK |
1,50% |
17. DYNIA |
0,50% |